Woonhuisbewaking

Inbrekers worden steeds creatiever, maar ook respectloser. Helaas komt het steeds vaker voor dat inbrekers via overlijdensadvertenties hun potentiële slachtoffers uitkiezen. Op het tijdstip van de begrafenis of crematie brengen zij dan een ongewenst bezoek aan uw woning.

Tijdens deze momenten kan GS Security Services ervoor zorgdragen dat een gediplomeerd beveiligingsmedewerker – opvallend of onopvallend – aanwezig is en uw kostbare eigendommen bewaakt.

Vooraf rijdt de beveiligingsmedewerker een surveillanceronde om te kijken of er zich verdachte personen ophouden in de omgeving van uw woning. Wij informeren u op welke wijze u de woning zo veilig mogelijk kunt achterlaten en controleren of deuren, ramen en poorten afgesloten zijn.

Uiteraard stemmen wij onze diensten geheel af op uw situatie en uw wensen. Hierdoor voorkomt u meer leed in deze voor u toch al moeilijke periode.

Tevens kunnen wij zorgdragen voor de beveiliging op uw bruiloft of begrafenis/crematie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ordeverstoringen, vernielingen of niet welkome gasten. Deze dienstverlening kunnen wij zowel geüniformeerd als onopvallend en discreet in gepaste kleding uitvoeren.

inbraakpreventie

Veiligheid draait vooral om vertrouwen. Het vertrouwen dat de leverancier de kwaliteit levert die...

BRANDPREVENTIE

Brand is iets waar we liever niet aan denken. Want zelfs een kleine brand kan al veel schade en leed...

Risk assessment OG

Indien u plannen heeft om een nieuwe woning of bedrijfs-pand te kopen of huren kunnen wij een risk assessment...