Inbraakpreventie

Een woninginbraak kan grote impact hebben waarvan de gevolgen vaak worden onderschat. Voor veel mensen is een woninginbraak een traumatische ervaring.

Een inbreker heeft slechts een paar seconden nodig om te bepalen of een woning makkelijk binnen te dringen is. Een woninginbraak duurt vaak ook maar 30 seconden. Goed hang- en sluitwerk is daarom van essentieel belang om inbrekers te ontmoedigen en vergroot de kans dat zij uw woning ‘links laten liggen’.

Cijfers van de politie wijzen uit dat voor woningen die beveiligd zijn volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW), de kans op een inbraak met 90% wordt verkleind ten opzichte van woningen zonder keurmerk. Daarnaast geven de meeste verzekeringsmaatschappijen korting op de premie van de inboedelverzekering, indien voor betreffende woning het certificaat PKVW is afgegeven.
Let op! De eisen van het PKVW worden iedere drie jaar opnieuw aangepast, rekeninghoudend met de steeds vernieuwende inbraakmethodes.

Wilt u weten of uw woning nog bestand is tegen de huidige inbraakmethodes? Laat u dan nu nog adviseren voordat het te laat is!

Een realistisch en proportioneel inbraak-beveiligingsadvies begint met een inspectie van uw woning. Op basis van de resultaten van deze inspectie zal een advies worden uitgebracht.
De realisatie van de eventueel noodzakelijke aanpassingen, kunnen wij geheel voor u verzorgen.

GS Security Services werkt waar gewenst samen met zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare partners, zonder haar onafhankelijkheid te verliezen.

BRANDPREVENTIE

Brand is iets waar we liever niet aan denken. Want zelfs een kleine brand kan al veel schade en leed...

Risk assessment OG

Indien u plannen heeft om een nieuwe woning of bedrijfs-pand te kopen of huren kunnen wij een risk assessment...

Woonhuisbewaking

Inbrekers worden steeds creativer, maar ook respectloser. Helaaas komt steeds vaker voor dat inbrekers...